home    actueel

tentoonstelling COMBI

Momenteel werkzaam aan een tentoonstelling genaamd " COMBI ".
Een serie van schilderijen en bronzen die qua vorm, qua thema en werkwijze een relatie met elkaar hebben. Waar en wanneer de expositie zal zijn is nog niet bekend voorlopig eerst nog hard werken, het begin is er!

Bronzen portret opgenomen in collectie van het Anne Frank Huis

Het bronzen portret van Anne Frank behoort vanaf nu officieel tot de collectie van het Anne Frank Huis. Samen met directrice Garance Reus werden op 6 juni alle bij behorende papieren getekend.

Wil van der Laan eert Tom Dumoulin met een werk op papier en een brons.

Amstel Gold Race 2017

        

Na de Amstel Gold Race 2017 ontvingen de winnaars Philippe Gilbert en Anna van der Breggen de Trofee van mijn hand

ANNE

        

 

Door WIJZIJNBOUWMANAGERS BV uit Zwolle aangeboden aan het Anne Frank Huis een portret in brons dat ik gemaakt heb. " ANNE " brons 17x12 cm .

portret dhr. Brans Brabant

  

In december 2016 onthuld in UMC+ Maastricht (ziekenhuis) : portret dhr. Brans Brabant tgv zijn afscheid als Bestuurslid Raad van Bestuur. Het financiële beleid viel onder zijn gezag, vandaar zijn beeltenis op een penning. Brans Brabant heeft een innige band met Maastricht vandaar de Ingel vaan Mestreech die het geheel completeert. Opdracht UMC+

AWARD BRIGHTLANDS

  

In opdracht van BRIGHTLANDS  (Universiteit Maastricht) een 2e penning gemaakt die gaat dienen als AWARD voor mensen die een goed idee binnen de organisatie aanleveren.

CRUYFF FOOTBALL

    

Bij CRUYFF  FOOTBALL wordt aan Wim Jonk een schilderij en een brons over Cruyff afgeleverd, i.s.m. Manos financieel adviseur

HORSE & BULL SUITE MUSTANG SALLY

   

 

Van het op 1 na laatste brons van de eindejaarspecial  HORSE & BULL SUITE MUSTANG SALLY oplage 100 prijs 100 zijn nog exemplaren te koop.

NIEUW Brons

 

NIEUW Brons:
SUNDANCE 37 x 34 cm